Trustpilot

U kunt ons ook volgen op

Telefoon:

06 82548300

E-mail:

trainingen@speelsehond.nl

Adres:

Speelsehond

p/a Cannenburg 45

2135 CD Hoofddorp

Contacten

Over ons

Speelsehond richt zich op de individuele gehoorzaamheidscursussen en trainingen. U kunt bij Speelsehond een puppy cursus, de basis/vervolg cursus of een gehoorzaamheidscursus volgen. Alleen ga ik door waar andere stoppen. Hoe ik door ga is afhankelijk van wat uw hond heeft meegemaakt. Dat kan zowel een vervelende situatie zijn als dat uw hond betrokken is geweest bij een incident waar uw hond wat aan heeft overgehouden (denk aan een angst voor andere honden). Het kan ook zijn dat uw hond een vervelende ervaring of incident heeft gezien en daardoor is veranderd in zijn/haar gedrag. Ik heb mij verdiept in de angst van mensen en heb dat omgezet naar angst van honden waardoor ik het iets makkelijker begrijp en kan omzetten naar de angst en de reden van de ansgt bij honden. De angst zal je niet weg kunnen trainen want je hond kan ook een terugval kunnen krijgen, maar je kan het wel zo aangenaam mogelijk maken voor de hond en eigenaar.

Het gedrag van uw hond kan ook veranderen als uw hond mentaal of fysiek niet in orde is. Ik werk dan ook in de driehoek van Gedrag, Gezondheid en Voeding. Dit heeft te maken dat het met elkaar in verbinding staat.

 

Naast de trainingen kunt u ook terecht voor voeding, voedingsadvies, gezondheidsadvies en voor een reiki behandeling. Reiki behandelingen doe ik zowel bij honden als bij personen.

Over ons

 

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is André Biesot. Ik heb de opleiding gevolgd voor dier gezondheidsadviseur en daarnaast heb ik diverse opleidingen cursussen gevolgd voor Reiki en voor voeding voor honden. Naast deze opleidingen heb ik de opleiding gevolgd voor voedingsdeskundige voor personen en volg ik de opleiding coaching bij angst bij personen.  Coaching bij angst vertaal ik ook weer naar honden.  Dit omdat er veel overeenkomsten zijn tussen mens en (dier) hond. Zelf heb ik een hond gehad met angst agressie en weet dan ook waar ik het over heb als je hond angst agressie heeft. Als je meer informatie wilt over de gezondheidsadviseur en wat ik voor u kan doen stuur dan een e mail met je vraag.