Wat is Speelsehond

 

Speelsehond is een hondenschool dat zich richt op de individuele trainingen. Het maakt niet uit of u een gehoorzaamheidscursus wilt volgen of dat uw hond van gedrag is veranderd en daar een training voor wilt volgen. Mocht het zo zijn dat het gedrag van uw hond is veranderd, dan ga ik kijken waar en hoe het gedrag is ontstaan, dit door middel van een intake gesprek. Het gedrag kan namelijk  verschillende oorzaken hebben waardoor het is veranderd. Denk hierbij aan wat heeft de hond meegemaakt tijdens de wandeling(en), hoe is de leef omgeving, omgevingsmilieu enz. Na het intake gesprek maak ik een voor u en uw hond een passend op maat gemaakt trainingsschema. Wilt u samen met een vriend(in), kennis, familielid, buurman/ buurvrouw een zelfde cursus volgen kan dat ook geef dat wel aan op het aanmeldingsformulier.

Bij Speelsehond kunt u de volgende cursussen volgen

Puppy cursus, Jonge honden / basis cursus, Elementaire Gehoorzaamheid (E.G) I en II 

De volgende trainingen:

Gedragstraining

Conditietraining

Naast de trainingen houd ik mij ook bezig met de gezondheid van uw hond, daar heb ik een opleiding voor gevolgd en mag mij dan ook gezondheidsadviseur voor dieren noemen. Als gezondheidsadviseur werk ik uitsluitend met homeopathische middelen en Bach bloesem. Naast deze middelen geef ik ook reiki aan honden, katten en mensen en merk en zie dat vooral honden er baat bij hebben als ze een behandeling hebben gekregen. Om het plaatje van gezondheidsadviseur compleet te maken heb ik al verschillende cursussen gevolgd met betrekking tot het voer voor honden en katten, ben bezig met de opleiding voedingsdeskundige voor personen.

Voor alle diensten van Speelsehond kom ik bij u aan huis ook voor de trainingen, dit omdat daar vaak de problemen ontstaan.