gallery/logo

Diensten

 

 

Dier gezondheidsadviseur

Voor deze opleiding heb ik de opleiding voor dier gezondheidsadviseur gevolgd bij de Sorag Akademie

De opleiding bestaat uit de volgende modules

Homeophatie voor dieren

Specialisatie Homeopathie voor dieren

 Dieren Natuurlijk genezen

Medische basis kennis voor honden en katten

Werken in de diergeneeskunde praktijk

Hoe werkt een consult:

Ik vraag u heel veel en dat doe ik door middel van vragen die ik op papier heb gezet. Dit is omdat ik alles van uw hond wil weten en de klachten die uw hond heeft.

Hoe is (zijn) de klachten onstaan, wat is de reactie van uw hond hierop hoe is het eet en drink patroon van uw hond is dat veranderd of niet. Dit is belangrijk om een totaalbeeld van uw hond te krijgen. Maar ook omdat ik van alle informatie die ik krijg op deze manier een goed en passend homeopathisch middel kan kiezen voor uw hond.

Verder werk ik ook met Bach bloesem remedie's ook voor dit geldt dat ik via vragen die ik op papier heb gezet uw het hemd van het lijf vraag. Dit is ook om een goed beeld te krijgen van uw hond en om zo een passend Bach bloesem remedie te kiezen voor uw hond

De Bach bloesem remedie en de homeopathische middelen kunt u bij speelsehond kopen.

Let wel op: dat de Bach bloesem,  CBD olie en homeopathische middelen geen vervanging zijn van de door uw dierenarts voorgeschreven medicatie. U dient dan ook aan uw dierenarts door te geven welke homeopathische of andere (genees)middelen uw hond/kat naast de voorgeschreven reguliere medicatie ernaast bij geeft.

Naast mijn opleiding van dier gezondheidsadviseur heb ik ook een opleiding voor reiki gevolgt waarvan ik in het bezit ben van de eerste en tweede graad. Reiki betekent universele energie. Tijdens de reiki behandeling geef ik energie door via mijn handen. De energie stroomt via mijn handen naar het lichaam van uw hond en of u. Ik leg mijn handen op bepaalde plekken op het lichaam van uw hond of u dat zijn de openingen van de energie banen die in ieders lichaam zit. Deze openingen nemen de energie over via mijn handen en laten dat door het lichaam van uw hond of u zelf stromen. De energie zoekt zelf zijn weg en zal daar blijven op de plekken waar het nodig. Het haalt ook de blokkades weg die er in het lichaam van uw hond en u zit. Uit ervaring weet ik dat honden het lekker vinden sommige honden geven zelf al aan waar ze het willen hebben dit doen ze door die plekken naar mijn handen te sturen en te bewegen. De reiki behandelingen geef ik zowel aan uw hond als aan u zelf als u dat wilt. De reiki behandelingen voor dieren en voor u zelf worden bij u thuis gegeven, dit is omdat het voor dieren en vooral voor honden prettig is om het in een vertrouwde omgeving te geven.

Om mijn praktijk op medisch vlak nog verder te verbreden heb ik ook een studie gevolgt communiceren met dieren en mag mij dan ook dier communicator noemen. Ik heb tijdens deze opleiding geleerd om met dieren telepathisch te communiceren. Dit doe ik alleen als het dier het ook wil en er ook voor openstaat. Het praten (communiceren) met dieren is vrij ingewikkeld en soms krijg je antwoorden die nogal door elkaar lopen. OP dit moment communiceer ik alleen nog met dieren via een foto. Dit omdat het voor mijzelf heel prettig voelt en soms heeft uw hond geen zin om te praten omdat het ergens anders mee bezig is dan kan ik op een later tijdstip terug komen bij uw hond en dan verder gaan met waar ik ben geëndigd. Wilt u van deze dienst gebruik maken dan kunt u een mail sturen met een foto van uw hond samen met zijn naam leeftijd adres waar de hond verblijft woonplaats.

Aankomende deceber ga ik de praktijk verder uitbreiden met de dienst sterf begeleiding en rouwverwerking bij dieren. Ik ben nog bezig met de opleiding en zal in november examen hiervoor doen.